CANON A4 IMAGERUNNER ADVANCE DX C259I

Ontdek de Canon imageRUNNER ADVANCE DX C259i, een veelzijdige A4-multifunctionele printer ontworpen voor efficiënte kantoorworkflows. Met indrukwekkende afdruksnelheden en geavanceerde scanmogelijkheden biedt deze printer een intuïtief touchscreen en naadloze integratie met cloudopslag, ideaal voor moderne werkplekken die flexibiliteit en hoge productiviteit vereisen.

Meer informatie over de CANON A4 IMAGERUNNER C1538IF

De Canon imageRUNNER ADVANCE DX C259i is ideaal voor kantoren die een efficiënte workflow nodig hebben. Met afdruksnelheden tot 25 ppm en geavanceerde scanmogelijkheden tot 270 ipm, biedt deze A4-multifunctionele printer een intuïtief touchscreen en naadloze integratie met cloudopslag voor moderne werkplekken die flexibiliteit en productiviteit vereisen.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.

Wij geven kleur aan jouw succes

Als je hieronder jouw gegevens achterlaat, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. We gaan dan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen en vervolgens ontvang je een offerte op maat. 

over Canon business Center Nederland

Canon Business Center Nederland is een regionale partner van Canon die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van interne en externe informatieprocessen en documentstromen. 

Wij brengen complexe processen helder in kaart om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als ervaren specialist bieden wij alle tools die jou in staat stellen kleur te geven aan jouw succes. 

Wil je liever direct een expert spreken?

We zijn bereikbaar op: 088 210 55 00 en staan klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften.