Multifunctionele printers

Voor een klein kantoor bieden multifunctionele printers veelzijdigheid en gemak. Onze multifunctionele Canon printers stroomlijnen zowel simpele als complexe werkprocessen. Wij helpen je de perfecte printer te vinden die aansluit bij jouw specifieke wensen.

MULTIFUNCTIONELE ZWART-WIT PRINTERS

Onze geavanceerde zwart-wit multifunctionele printers bieden een all-in-one oplossing voor alledaags documentbeheer. Deze printer combineert printen, scannen, kopiëren en faxen in één efficiënt apparaat.

Dankzij de hoge resolutie en snelle scansnelheden kunnen gebruikers rekenen op documenten die snel verwerkt worden. Deze printer maakt het dagelijkse werk op kantoor een stuk efficiënter. 

MULTIFUNCTIONELE KLEURENPRINTERS

Onze multifunctionele kleurenprinters bieden een slimme, compacte oplossing voor kantoren die veel documenten verwerken. Deze all-in-one printers zijn ontworpen om efficiënt en in hoog volume te printen, kopiëren, scannen en faxen en produceren levendige kleuren in zowel A3- als A4-formaat. 

Deze printers zijn ontworpen om consistent hoge prestaties te leveren en is een goede keuze voor bedrijven die afhankelijk zijn van krachtige en duurzame printoplossingen. 

over Canon business Center Nederland

Canon Business Center Nederland is een regionale partner van Canon die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van interne en externe informatieprocessen en documentstromen. 

Wij brengen complexe processen helder in kaart om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als ervaren specialist bieden wij alle tools die jou in staat stellen kleur te geven aan jouw succes. 

Wij geven kleur aan jouw succes

Als je hieronder jouw gegevens achterlaat, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. We gaan dan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen en vervolgens ontvang je een offerte op maat. 

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.

Wil je liever direct een expert spreken?

We zijn bereikbaar op: 088 210 55 00 en staan klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften.