CANON A4 IMAGERUNNER C1538IF

Ontdek de kracht van de Canon imageRUNNER C1538iF, een veelzijdige A4-multifunctionele printer die uitblinkt in zowel printen, scannen als kopiëren. Ideaal voor kleine kantoren, biedt deze printer indrukwekkende snelheid, hoge resolutie en betrouwbare prestaties voor al uw kleurendocumenten.

Meer informatie over de CANON A4 IMAGERUNNER C1538IF

De Canon imageRUNNER C1538iF is een veelzijdige A4-multifunctionele printer die uitmunt in printen, scannen en kopiëren. Met een afdruksnelheid van 38 pagina’s per minuut (ppm) en een resolutie van 1200 x 1200 dpi, produceert deze printer scherpe en levendige documenten. Deze alles-in-één printer is perfect voor kleine kantoren die op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en betrouwbare kleurenprinter.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.

Wij geven kleur aan jouw succes

Als je hieronder jouw gegevens achterlaat, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. We gaan dan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen en vervolgens ontvang je een offerte op maat. 

over Canon business Center Nederland

Canon Business Center Nederland is een regionale partner van Canon die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van interne en externe informatieprocessen en documentstromen. 

Wij brengen complexe processen helder in kaart om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als ervaren specialist bieden wij alle tools die jou in staat stellen kleur te geven aan jouw succes. 

Wil je liever direct een expert spreken?

We zijn bereikbaar op: 088 210 55 00 en staan klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften.