Kleinformaat printers

Een gevarieerd aanbod van print oplossingen voor elk kantoor en specifieke wens. Ontdek de veelzijdigheid van onze kleinformaat zakelijke printers. 

ALTIJD DE JUISTE PRINTER BESCHIKBAAR

Elke organisatie heeft een unieke manier van werken, specifieke documentstromen en eigen productie wensen. De eisen voor een geschikte print oplossing kunnen sterk variëren. Om aan de gevarieerde behoeften te voldoen, bieden wij een breed scala printers en multifunctionele apparaten.

Wij leveren kleinformaat print oplossingen die naast printen ook kunnen scannen en kopiëren, zowel in zwart-wit als in kleur. Desgewenst met afwerk opties zoals nieten en het maken van boekjes. Kortom, binnen ons aanbod is er altijd een passende oplossing, ongeacht de specifieke eisen van uw organisatie.

COMPACTE ZWART-WIT PRINTERS

Onze compacte single function zwart-wit printers zijn een uitstekende keuze voor ruimtes waar elke vierkante meter telt. Ondanks het bescheiden formaat, leveren deze printers hoge prestaties en kwaliteit prints.

Het vermogen om snel enkel- of dubbelzijdig te printen, maakt ze bijzonder geschikt voor kantoren die een groot printvolume hebben. De compacte zwart-wit kantoorprinters zijn perfect voor bedrijven die efficiëntie en kwaliteit willen combineren in een ruimtebesparend ontwerp.

COMPACTE KLEURENPRINTERS

Single-function kleurenprinters combineren levendige kleuren met een compact ontwerp zonder in te leveren op kwaliteit. Deze topkwaliteit printers maken zowel enkel- als dubbelzijdige A4 en A3 prints, met hoge snelheid en hoge resolutie, in levendige en heldere kleuren. 

De single function kleurenprinters zijn perfect voor bedrijven die de functionaliteit van professioneel kleurenprinten nodig hebben maar beperkte ruimte hebben. 

MULTIFUNCTIONELE ZWART-WIT PRINTERS

Onze geavanceerde zwart-wit multifunctionele printers bieden een all-in-one oplossing voor alledaags documentbeheer. Deze printer combineert printen, scannen, kopiëren en faxen in één efficiënt apparaat.

Dankzij de hoge resolutie en snelle scansnelheden kunnen gebruikers rekenen op documenten die snel verwerkt worden. Deze printer maakt het dagelijkse werk op kantoor een stuk efficiënter. 

MULTIFUNCTIONELE KLEURENPRINTERS

Onze multifunctionele kleurenprinters bieden een slimme, compacte oplossing voor kantoren die veel documenten verwerken. Deze all-in-one printers zijn ontworpen om efficiënt en in hoog volume te printen, kopiëren, scannen en faxen en produceren levendige kleuren in zowel A3- als A4-formaat. 

Deze printer is ontworpen om consistent hoge prestaties te leveren en is een goede keuze voor bedrijven die afhankelijk zijn van krachtige en duurzame printoplossingen. 

GRAFISCHE PRODUCTIEPRINTERS

Onze grafische hoog volume productieprinters combineren grensverleggende afdrukkwaliteit met consistent professionele resultaten. Deze printer staat garant voor een uitstekende kwaliteit en uitmuntende productiviteit.  

Dankzij de veelzijdige media-mogelijkheden kunnen deze grafische productieprinters een breed scala aan printopdrachten aan, van eenvoudige documenten tot complexe grafische projecten. Deze systemen zijn een slimme keuze voor bedrijven die hoge eisen stellen aan printresultaten. 

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.