Canon Business Center Nederland is de nieuwe mouwsponsor van NAC

CBC Nederland optimaliseert informatieprocessen en documentstromen, is actief in de Benelux en heeft het hoofdkantoor gevestigd in het mooie Breda. Met een uniek assortiment aan multifunctionele printers, plotters, software en services zorgt CBC Nederland ervoor dat de juiste informatie, in de juiste vorm op het juiste moment beschikbaar is. Dankzij de regionale aanwezigheid en een zeer flexibele instelling is een warme en persoonlijke relatie met klanten ontstaan.
Nieuws
22 november 2023

CBC Nederland is al jaren trotse sponsor van NAC en is dan ook duidelijk zichtbaar in het stadion. Zij breiden het sponsorpakket nu uit. De komende periode zal CBC Nederland de wedstrijden gebruiken voor relatieavonden. Daarnaast zullen zij in het Rat Verlegh Stadion bijeenkomsten organiseren voor hun medewerkers en in mei wordt een grote bijeenkomst georganiseerd voor relaties.

Eric Matijsen: “Wij zijn erg blij dat wij deze landelijk opererende partij, met het hoofdkantoor in Breda, als onze mouwsponsor kunnen presenteren. Canon Business Center Nederland is al jaren trouwe sponsor van NAC en breidt het partnership met ons nu nog verder uit. Dat zij juist nu deze stap zetten, is een prachtige blijk van waardering. We kijken dan ook erg uit naar een succesvolle verdere samenwerking.“

COLOUR YOUR PERFORMANCE

CBC Nederland zegt: “Wij geven kleur aan jouw succes: dat geven we niet alleen zwart op wit, maar in alle kleuren die jij je kunt voorstellen. Wij zijn regionaal actief in het zuiden, midden en oosten van Nederland, en in diverse regio’s in België. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda en mede daarom dragen wij NAC natuurlijk een warm hart toe. We steken graag de handen uit onze mouwen en daarom zijn we zichtbaar op de shirts van de NAC-spelers. Samen ondernemen, dat is waar wij volop in geloven. Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid onze huisstijlkleur oranje aangepast naar het NAC-geel op de zwarte uitshirts, om NAC dit seizoen extra support te geven. Wij kijken uit naar de komende wedstrijden en wensen NAC veel mooie goals!”

www.nac.nl