Onze oplossingen

Als ervaren specialist leveren wij alle benodigdheden voor
het digitaliseren en automatiseren van jouw documentstromen.

Kleinformaat Printers

Zwart-wit en kleurenprinters waarmee je desgewenst ook kunt kopiëren, scannen en faxen; van tafelmodel tot professioneel systeem. Diverse modellen beschikbaar voor uiteenlopende printvolumes. Geschikt voor kantooromgevingen en grafische afdelingen.

Grootformaat printers

Inkjet plotters en grootformaat tonerprinters voor technische en (foto)grafische toepassingen. Flexibele mogelijkheden voor ingebouwde scanners, uiteenlopende rolbreedtes, diverse verwerkingssnelheden en vouwsystemen.

Software

Geavanceerde en veelzijdige cloud-based software voor print & scan management, waarmee je al je workflows centraal beheert. De modulaire opbouw maakt gefaseerd doorgroeien eenvoudig.

Services

Alle services die nodig zijn om jouw oplossing volledig gebruiksklaar op te leveren en te onderhouden: consultancy, project management, implementatie, service en support. Deze zetten wij in waar en wanneer nodig, perfect afgestemd op jouw situatie.

Papier

Het juiste papier is cruciaal voor elke printopdracht en elk project; zorg er dus voor dat je altijd de beste keuze maakt. Wij leveren een groot assortiment papier in uiteenlopende soorten, formaten, kleuren en dikten.

Supplies

Alle soorten toners, inkten, nietjes, toner waste cartridges en reserveonderdelen zijn leverbaar voor nagenoeg alle Canon printers. Dit garandeert een perfect functionerende machine.

De route naar de perfecte oplossing

Wij hebben alle belangrijke onderdelen in eigen bezit en beheer, waardoor we jou altijd het beste resultaat kunnen bieden.

Altijd een offerte op maat

Onze account manager gaat met jou in gesprek om de knelpunten en andere vraagstukken in kaart te brengen. Op basis van jouw wensen en behoeften ontstaat vervolgens een gedegen advies dat aangeeft hoe jouw organisatie profiteert van de aangeboden oplossing. Dit wordt zowel kwalitatief als cijfermatig onderbouwd, zodat duidelijk is hoe de investering kan worden terugverdiend.

Alles tot in de puntjes voorbereid

Ons eigen Customer Center bevat een ruime voorraad van machines, onderdelen en supplies. Een team van experts bereidt jouw machine(s) volledig voor in de pre-delivery installatie, gebaseerd op de afgesproken hardware-configuratie. Vervolgens worden de juiste gebruikersinstellingen doorgevoerd, zodat jouw medewerkers direct met de machine aan de slag kunnen. Zo leveren wij een oplossing die direct in gebruik kan worden genomen.

Machines snel plug & play geleverd

De collega’s van ons logistieke team bezorgen de apparatuur op de gewenste locatie. Doordat multifunctionele printers plug & play worden geplaatst, kunnen zij doorgaans binnen 15 minuten in gebruik worden genomen. Dat scheelt tijd en voorkomt bovendien een extra bezoek. Zo beperken wij de verstoring op uw locaties tot een minimum, en kunnen uw werkprocessen snel doorgaan.

Perfecte support tijdens het gebruik

Wanneer tijdens het gebruik van de hardware en/of software vragen ontstaan, dan beantwoorden wij die natuurlijk graag. Mocht onverhoopt een machinestoring optreden, dan kun je die heel gemakkelijk en snel aan ons doorgeven. Je hoeft slechts de QR-code die op de machine zit, te scannen met een smartphone. Onze Servicedesk kan de meeste meldingen op afstand oplossen, door een remote verbinding te maken met jouw machine.