Supplies

Uiteraard leveren wij voor ons gehele assortiment machines alle onderdelen en dagelijkse verbruiksmaterialen zoals toner, inkt en nietjes.

Altijd snel ter plaatse

Mocht onverhoopt een storing optreden, dan zijn we altijd dichtbij. Onze engineers maken gebruik van een ‘car stock’: onderdelen in hun auto waarvan ze gebruikmaken om hun werkzaamheden te verrichten. Deze car stock wordt elke nacht aangevuld zodat zij de volgende dag weer volop aan de slag kunnen. Daarnaast hebben wij onze ‘city stocks’: essentiële voorraden op diverse locaties in Nederland, waardoor wij snel de juiste onderdelen beschikbaar hebben en onze reactietijden zeer kort kunnen houden.

Belangrijke voordelen op een rij

Lifetime parts

Een printer bevat verschillende onderdelen die storingsgevoelig zijn en normaliter preventief onderhoud nodig hebben. Canon heeft deze kritische onderdelen doorontwikkeld tot zogeheten life time parts, zodat onderhoud daaraan overbodig is. Hierdoor blijven machines maximaal beschikbaar en wordt jouw primaire werkproces niet onderbroken.

Originele onderdelen

Wij gebruiken 100% originele Canon onderdelen en verbruiksartikelen. De optimale combinatie van machine, onderdelen en verbruiksartikelen zorgt voor minimale slijtage en verstoringen, en garandeert daarmee een hoge beschikbaarheid.

Correctief & preventief onderhoud

Zodra onze service engineer op locatie een storing verhelpt, wordt direct de algehele staat van de machine gecontroleerd. Zo voorkomen we een overbodig extra servicebezoek en houden we bovendien jouw systemen in optimale conditie.

Automatisch besteld

Om ervoor te zorgen dat wij onderhoud snel en doeltreffend kunnen uitvoeren, besteden wij extra zorg aan een perfecte onderdelenvoorziening. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende supplies op voorraad hebt om probleemloos te kunnen werken met de printers, zowel tijdens regulier gebruik als tijdens drukke perioden. De apparatuur kan de benodigde supplies zelfs volautomatisch bestellen.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.