DUURZAAM PRINTPAPIER​

Een beter milieu begint op ieder kantoor. Vele bomen sneuvelen voor ons witte papier en dat kan anders. Met 0% boomgebruik, 0% chemische bleekmiddelen en 0% synthetische lijmmiddelen is ons suikerrietpapier 100% natuurlijk en draagt het bij aan de bescherming van biodiversiteit.

EEN GEZONDE AARDE MET PAPIER VAN SUIKERRIET

Dit milieuvriendelijke papier wordt geproduceerd door Ledesma in Argentinië en wordt gemaakt van de reststromen van de suikerrietverwerking. Terwijl slechts 20% van suikerriet wordt ingezet als voedselbron, wordt de overige 80%, die anders verbrand zou worden, omgezet in hoogwaardig papier.

Onze engineers hebben dit papier uitgebreid getest om je te verzekeren van topkwaliteit papier. Géén verhoogd risico op machinestoringen als gevolg van papierstof en geen ongewenste geuren tijdens het printen. Het papier is toepasbaar in toner- en inkjetprinters, in zwart/wit en full colour en geschikt voor hoogvolume kopiëren en printen. Ontdek ons A4 en A3 suikerrietpapier en draag bij aan een betere wereld met elke afdruk.

Dit mag je van ons verwachten

Canon Business Center Nederland wil “anders ondernemen”. Door continu te verbeteren en te innoveren, dragen wij bij aan het succes van anderen. Voor ons is de introductie van suikerrietpapier een mooie innovatieve stap naar een betere wereld.

Natuurlijk

100% natuurlijke grondstoffen

Geen ontbossing

0% gebruik van bomen

Geen bleekmiddel

0% toepassing van bleekmiddel

Bestel een gratis proefpakket

Ervaar het zelf en maak jouw kantoor groener met ons innovatieve suikerrietpapier!