Services

Wij bieden alle diensten die zijn benodigd voor het opleveren en onderhouden van een productieve oplossing.

Ondersteuning op maat

Dankzij Canon als leverancier van wereldklasse kunnen wij een breed assortiment innovatieve producten van de allerhoogste kwaliteit leveren. Wij zijn er echter van overtuigd dat je als partner nog een stap verder moet gaan.

Deze producten moeten immers ook naadloos aansluiten op de specifieke eisen en wensen van een organisatie en haar medewerkers. Zo ontstaan oplossingen op maat, waarmee mensen graag werken.

Belangrijke voordelen op een rij

Consultancy

Als grootste software partner van Canon in Europa beschikt CBC Nederland over een eigen team van ervaren consultants en implementatiespecialisten. Zij dragen zorg voor jouw gehele project, vanaf de inventarisatie tot en met uitrol en nazorg, van een volledig geïntegreerde print & scan management oplossing.

Project management

Zodra projecten ook maar enigszins omvangrijker en complexer worden, is een goede bewaking van de voortgang vereist. Onze project managers zijn volledig Prince2 gecertificeerd. Zij maken duidelijke afspraken, zorgen voor een heldere communicatie en borgen daarmee een zorgeloos verloop van het project.

Implementatie

‘Onze technisch consultants en system engineers installeren de software resp. de hardware. Zij configureren deze volgens de overeengekomen specificaties, zodat jij direct aan de slag kunt met een productieve oplossing.

Service

Voor het onderhouden van de hardware dragen onze field engineers zorg. Zij kennen alle apparaten van binnen en van buiten en weten serviceverzoeken zeer snel op te lossen. Ook zorgen zij voor preventief onderhoud.

Support

Veel supportverzoeken worden tegenwoordig steeds vaker op afstand direct opgelost, dankzij een digitale verbinding met jouw printer. Op onze servicedesk werken collega’s die veel praktische ervaring hebben opgedaan bij onze klanten, zodat zij jou snel kunnen ondersteunen.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.