Software

De meerwaarde van jouw totaaloplossing wordt bepaald door krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software.

Past perfect bij jouw manier van werken

uniFLOW is software voor het inrichten van print- en scanprocessen, en het beheren van gebruikers en apparatuur. Het ondersteunt zowel Canon als niet-Canon hardware, is volledig schaalbaar en functioneert zowel on-premises als in de cloud. Met uniFLOW houd je de kosten onder controle, maak je medewerkers productiever, versterk je de beveiliging van jouw documenten én draag je bij aan een beter klimaat.

uniFLOW Premium Partner

Als grootste software partner van Canon in Europa heeft CBC Nederland rechtstreeks toegang tot zowel pre-sales als technische ondersteuning van NT-ware, de leverancier van uniFLOW. Dankzij onze status van eerste uniFLOW Premium Partner in Nederland zijn onze klanten verzekerd van deze hoogwaardige support.

Belangrijke voordelen op een rij

Printen vanaf ieder platform

uniFLOW ondersteunt zowel medewerkers als gastgebruikers die werken met uiteenlopende platformen, devices, applicaties en mobiele apps – op kantoor, thuis en onderweg.

Beveiligd printen

‘Printopdrachten worden centraal of lokaal vastgehouden en volgen de gebruiker naar de printer van zijn keuze, op basis van het unieke ‘My Print Anywhere’ concept. Opdrachten worden pas na identificatie van de gebruiker bij een printer vrijgegeven. De bewaartermijn van printopdrachten op locatie of in de cloud is beperkt; opdrachten worden dus niet oneindig bewaard. Tijdens het verzenden zijn de printopdrachten versleuteld. Voorafgaand aan het printen heeft een gebruiker de mogelijkheid om opdrachten te wissen, te printen of te printen én te bewaren.

Documenten slim digitaliseren en verzenden

Digitale documenten zijn gemakkelijk te distribueren en te delen. uniFLOW ondersteunt organisaties bij het eenvoudig scannen en verzenden van documenten naar de meest uiteenlopende applicaties en locaties. Van de slimme ‘Scan to Myself’ functionaliteit tot direct scannen naar de bekende cloudapplicaties van Microsoft en Google, alsmede intelligent scannen en controleren met behulp van ‘Filing Assist’, uniFLOW biedt het allemaal.

Grip op kosten

uniFLOW registreert alle print-, kopieer-, scan- en faxverkeer per gebruiker, apparaat en locatie. Aan deze activiteiten kunnen kosten worden toegewezen die kunnen worden gebruikt om door te belasten. Uitgebreide dashboards geven beheerders en gebruikers snel en duidelijk inzicht. Ook voor organisaties die werken met print- en kopieerbudgetten is uniFLOW uitermate geschikt. Budgetten kunnen eenvoudig worden toegewezen en gebruikers worden bij de printer geïnformeerd over hun openstaande saldo.

Voldoet aan wet- en regelgeving

‘uniFLOW is ’Secure by Design’ en ‘Secure by Default’. Het is gebaseerd op Microsoft-technologie, ontwikkeld volgens de laatste standaarden en wordt meerdere keren per jaren uitvoerig getest door derden; zo blijft jouw data binnen uniFLOW Online veilig. Met uitgebreide mogelijkheden om veilig met data, documenten en de eisen van onder meer de AVG om te gaan, helpt uniFLOW organisaties om te voldoen aan wet- en regelgeving en interne richtlijnen.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.