Grootformaat printers

Ontdek de Canon grootformaat printers. Professionele print oplossingen voor haarscherpe kleuren, betrouwbare zwart-wit prints en levendige inkjet resultaten. Krachtige machines voor grafisch ontwerp, technische documenten en marketingmateriaal. 

Een print oplossing voor precisie en kwaliteit

Ontdek Canon grootformaat printers, ontworpen voor grafische eisen en specifieke documentstromen. Deze printers bieden ongeëvenaarde precisie en veelzijdigheid, afgestemd op de gewenste print behoeften.

Met mogelijkheden voor scannen, kopiëren en uitmuntende kleur resultaten, levert Canon indrukwekkende prestaties. Kies voor de perfecte printoplossing en werk met de hoogste kwaliteit.

CANON IMAGEPROGRAF: INKJET KLEURENPLOTTERS

Ontdek de Canon imagePROGRAF inkjet kleurenplotters: dé keuze voor professionals die uitzonderlijke precisie en levendige kleuren eisen. Ideaal voor architecten, ingenieurs en grafisch ontwerpers.

Met geavanceerde printtechnologie, hoge snelheid en gebruiksvriendelijke software, levert de imagePROGRAF verbluffende resultaten voor diverse grote printprojecten. Betrouwbaar, efficiënt en veelzijdig. Een oplossing die van een creatief ontwerp werkelijkheid maakt. De perfecte partner in printkwaliteit.

CANON PLOTWAVE: TONER ZWART-WIT PRINTERS

Ontdek de Canon PlotWave toner zwart-wit printers: perfect voor professionals die snelheid, betrouwbaarheid en precisie eisen. Ideaal voor technische documenten, bouwtekeningen en blauwdrukken.

Met geavanceerde technologie, hoge printsnelheid en uitzonderlijke kwaliteit, optimaliseert de PlotWave een workflow. Duurzaam en efficiënt, biedt deze printer consistente prestaties voor elk project. Kies Canon PlotWave voor ongeëvenaarde zwart-wit prints. Een betrouwbare printer met een hoge productiviteit en kwaliteit!

CANON COLORWAVE: CRYSTALPOINT KLEURENPLOTTERS

De Canon ColorWave CrystalPoint kleurenplotter is een ideaal apparaat voor professionals die schitterende kleuren en buitengewone precisie verlangen. Perfect voor grafisch ontwerp, marketingmateriaal en technische documenten.

Met de innovatieve CrystalPoint-technologie biedt de ColorWave haarscherpe en veegvaste prints op diverse media. Efficiënt, veelzijdig en betrouwbaar levert deze plotter indrukwekkende resultaten. Kies Canon ColorWave voor ongeëvenaarde printkwaliteit en maak van een creatief ontwerp werkelijkheid.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.