Kleinformaat printers

Een gevarieerd assortiment van printoplossingen voor elk kantoor en specifieke behoefte. Ontdek de veelzijdigheid van onze zakelijke kleinformaat printers, geschikt voor papierformaten tot en met A4 of A3.

ALTIJD DE JUISTE PRINTER BESCHIKBAAR

Elke organisatie heeft een unieke manier van werken, specifieke documentstromen en eigen productiewensen. De gestelde eisen aan een printoplossing kunnen daarom sterk variëren. Om aan deze behoeften te kunnen voldoen, bieden wij een breed scala printers en multifunctionele apparaten.

Wij bieden kleinformaat printers die desgewenst ook kunnen scannen en kopiëren, zowel in zwart-wit als in kleur, waarbij afwerkopties mogelijk zijn zoals nieten en het maken van boekjes. Binnen ons aanbod is er dus altijd een oplossing die perfect past bij jouw organisatie.

COMPACTE ZWART-WIT PRINTERS

Onze productieve en compacte zwart-wit printers zijn een uitstekende keuze voor uiteenlopende werkomgevingen. Ondanks het bescheiden formaat, leveren deze printers hoge prestaties en kwaliteit prints.

De mogelijkheid om zeer snel enkel- of dubbelzijdig te printen, maakt ze bijzonder geschikt voor kantoren met een hoog printvolume. De compacte zwart-wit tafelmodel printers zijn perfect voor organisaties die efficiëntie en kwaliteit willen combineren in een ruimtebesparend ontwerp.

KRACHTIGE KLEURENPRINTERS

Single-function kleurenprinters combineren levendige kleuren met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Deze topkwaliteit printers maken met hoge snelheid zowel enkel- als dubbelzijdige A4- en A3-prints in een haarscherpe kleuren.

Deze compacte kleurenprinters zijn perfect voor gebruikers die regelmatig de functionaliteit van professioneel kleurenprinten nodig hebben.

MULTIFUNCTIONELE ZWART-WIT PRINTERS

Onze geavanceerde multifunctionele zwart-wit printers bieden een all-in-one oplossing voor alledaags documentbeheer. Deze systemen combineren printen, scannen, kopiëren en faxen in één efficiënt apparaat.

Dankzij de hoge resolutie en scansnelheden kunnen gebruikers rekenen op documenten die snel en foutloos verwerkt worden. Deze printers maken de dagelijkse documentstromen op kantoor dan ook zeer efficiënt. Leverbaar als tafelmodel en als standalone printer.

MULTIFUNCTIONELE KLEURENPRINTERS

Onze multifunctionele kleurenprinters bieden een slimme, compacte oplossing voor kantoren die veel documenten verwerken. Deze all-in-one printers zijn ontworpen om efficiënt en in hoog volume te printen, kopiëren, scannen en faxen, en produceren levendige kleuren in zowel A4- als A3-formaat.

Deze multifunctionals zijn ontworpen om consistent hoge prestaties te leveren. Ze zijn een perfecte keuze voor organisaties die graag vertrouwen op krachtige en duurzame printoplossingen.

GRAFISCHE PRODUCTIEPRINTERS

Onze grafische hoogvolume productieprinters combineren een consistente afdrukkwaliteit met een grensverleggende gebruiksvriendelijkheid. Deze systemen staan garant voor een continue, uitmuntende productiviteit. 

Dankzij de uitgebreide en veelzijdige mediamogelijkheden kunnen deze grafische productieprinters een breed scala aan printopdrachten aan: van eenvoudige documenten tot complexe grafische projecten. Deze systemen zijn een slimme keuze voor organisaties die hoge eisen stellen aan hun printresultaten.

Dit mag je van ons verwachten

Persoonlijk

Samen business doen is mensenwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Flexibel

Jouw wensen en behoeften staan voorop, daar passen wij onszelf en de geboden oplossingen graag op aan.

Voorspelbaar

Wij zijn zowel intern als extern voorspelbaar, zodat altijd duidelijk is wat je van ons mag verwachten.