Industrie 5.0

Waar Industrie 4.0 voornamelijk ging over het realiseren van slimme productie, wordt er nu veel gesproken over de volgende trend: Industrie 5.0. Hierbij ligt de focus op het creëren van een harmonieuze relatie tussen mensen en machines, die hen in staat stelt beter samen te werken en op de langere termijn een succesvoller bedrijf te runnen.
NieuwsWhitepaper
22 november 2023

Automatisering heeft onder meer als doel om actuele productiegegevens te analyseren en deze informatie te gebruiken om intelligenter en proactiever zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Technologische ontwikkelingen zoals 5G-netwerken zullen deze gegevens binnen handbereik brengen, waardoor een realtime inzicht in het bedrijf beschikbaar komt. Het resultaat? Het snel kunnen doorvoeren van cruciale aanpassingen en het creëren van waardevolle, persoonlijke interacties met klanten.

Drukkerijen en centrale reproafdelingen hebben deze gegevens vaak wel beschikbaar, maar gebruiken ze helaas nog niet altijd in hun voordeel. Veel medewerkers zijn grotendeels bedrijfsgericht en worden niet gedreven door bedrijfs- en procesgegevens. Door deze informatie te ontsluiten naar verkoopteams en andere klantgerichte medewerkers, kunnen ze verandering stimuleren en waarde toevoegen, door diensten te ontwikkelen die nóg beter aansluiten op de behoeften van klanten.

Waar jij je ook bevindt in je digitale transformatie, wij denken graag met je mee. Je hebt nu namelijk een prachtige kans om intelligente, geïntegreerde processen in jouw organisatie te implementeren, die jouw technische capaciteiten en mensen samenbrengen – waardoor de waarde die je jouw klanten biedt, wordt gemaximaliseerd. Dankzij de snelle ontwikkeling van gespecialiseerde software, bijvoorbeeld voor geïntegreerde printcampagnes, kan digitale en fysieke communicatie perfect worden gecombineerd. Dát maakt jouw organisatie klaar voor Industrie 5.0!

#samenondernemen
#verbinden