CUSTOMER CONTRACTS EMPLOYEE
(40 UUR PER WEEK)

Hieronder vind je de beschrijving van deze vacature. Wil je meer weten over deze functie of wil je meteen solliciteren? Reageer dan snel!

Waarom deze job zo leuk is

Als Customer Contracts Employee ben jij verantwoordelijk voor de juiste verwerking van financieringsdossiers naar externe financieringsmaatschappijen, alsmede het facturatieproces. Je controleert of orders juist en volledig zijn, maakt berekeningen en overdrachtsdocumenten op, en draagt zorg voor de oplevering van de dossiers naar financieringsmaatschappijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de contracten binnen ons ERP-systeem. Je hebt hierin een vertegenwoordigende rol op operationele vraagstukken richting collega’s en financieringsmaatschappijen. In het geval van issues schakel je bij met andere afdelingen in de keten. Daarnaast werk je in een flexibele schil waar je, wanneer nodig, bijspringt bij de andere teams van onze afdeling Customer Services.

Wat jij gaat doen

Wat jij gaat ervaren

Wat jij meebrengt

Wat deze functie jou oplevert

Wie wij zijn en wat we doen

Canon Business Center Nederland is een toegankelijke, regionaal georiënteerde businesspartner met 10 regio’s, 100 medewerkers en 5.000 klanten. Wij ondersteunen organisaties volop bij hun interne en externe informatieprocessen en documentstromen.

Als ervaren specialist leveren wij alle benodigdheden voor het digitaliseren en automatiseren van document workflows: multifunctionals, printers, plotters, reprosystemen, software, business services, papier en supplies. Samen met jou optimaliseren wij bij onze klanten informatieprocessen en documentstromen, zodat deze vanaf vandaag volledig zijn voorbereid op de toekomst.

Door gebruik te maken van onze ervaring, expertise en veelzijdige assortiment kunnen bedrijven hun medewerkers en klanten garanderen dat de juiste informatie, in de juiste vorm, op het juiste moment beschikbaar is. Hierdoor kunnen zij informatie effectief delen en efficiënt samenwerken, waardoor organisaties sterker en winstgevender worden.

Wie jij kunt bereiken voor meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature of ons mooie bedrijf? Neem dan contact op met:

Malon Poortman

Manager Customer Services

Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar:

Laura Celie

Head of Talent & Culture

Kort en krachtig
Wat jij meebrengt